Article de Fruit Today

Persona en un magatzem de fruita
A Fruit Today no van poder explicar millor la nostra visió i projecció sobre Aresca fa tres anys. Ens sentim orgullosos de poder contribuir amb el creixement empresarial al territori espanyol. tot seguit citem les paraules de l’article dedicat a la nostra companyia.

Aresca és el resultat del coneixement dels mercats italians per part de Simone Scanu i l'experiència de Miguel Areste. Tots dos formen aquest tàndem italo-espanyol.

Amb només dos anys i mig de vida, la firma catalana ha passat de tenir una facturació de tres milions d'euros a uns 12 milions, amb què espera tancar l'exercici actual.

Entre els plans de futur de la companyia destaca millorar la capacitat frigorífica i qui sap, si fins i tot ampliar parades al recinte de Mercabarna. Tampoc no es descarta la possibilitat d'obrir llocs en alguns mercats europeus, als quals s'enduria gènere des de Barcelona.

En aquest link podreu veure la publicació que van realitzar sobre nosaltres i per descomptat que no només es van complir aquestes expectatives, sinó que Aresca no ha parat de créixer oferint els millors productes a nivell nacional i internacional.