Notícies Blog

Descobreix les últimes novetats
sobre la nostra empresa

Pomes a l’engròs

Pomes a l’engròs

Descobreix a Aresca Fruits la varietat i qualitat en pomes. Visita’ns a Mercabarna per a una experiència única de sabor i frescor.

Descobrint la varietat de fruites distribuïdes per Aresca

Descobrint la varietat de fruites distribuïdes per Aresca

En aquesta apassionant travessia, ens endinsarem en el fascinant món de les fruites que la canviada de nom empresa majorista Aresca distribueix amb dedicació i excel·lència. Dirigida a una clientela diversa que inclou restaurants, botigues i altres distribuïdors, Aresca es destaca pel seu compromís inflexible amb la frescor i la qualitat, satisfent les demandes i paladars exigents dels seus clients comercials. A través d’aquest article, explorarem l’extensa i deliciosa gamma de fruites que conformen el distingit catàleg d’Aresca.

Descobreix les pastanagues d’Aresca

Descobreix les pastanagues d’Aresca

En l’ampli i divers univers de la indústria alimentària, on la demanda de qualitat i excel·lència és constant, sorgeix un protagonista clau: les pastanagues d’Aresca. En aquest article, ens endinsarem en un viatge de descobriment que ens permetrà comprendre com Aresca, un canviat de nom distribuïdor majorista de fruites i verdures, ha revolucionat la manera en què les pastanagues són percebudes i utilitzades en l’àmbit culinari. Més enllà del seu paper tradicional com un simple vegetal, les pastanagues d’Aresca es transformen en emblemes d’innovació, qualitat i versatilitat en la cuina.

Article de Fruit Today

Article de Fruit Today

Aresca és el resultat del coneixement dels mercats italians per part de Simone Scanu i l’experiència de Miguel Areste. Tots dos formen aquest tàndem italo-espanyol.

Amb només dos anys i mig de vida, la firma catalana ha passat de tenir una facturació de tres milions d’euros a uns 12 milions, amb què espera tancar l’exercici actual.

Entre els plans de futur de la companyia destaca millorar la capacitat frigorífica i qui sap, si fins i tot ampliar parades al recinte de Mercabarna. Tampoc no es descarta la possibilitat d’obrir llocs en alguns mercats europeus, als quals s’enduria gènere des de Barcelona.

BIOmarket Aresca

BIOmarket Aresca

Filosofia

– Promoure el desenvolupament de l’agricultura ecològica.

– Promoció del medi rural i la sostenibilitat de les activitats.

– Creixement de l’empresa i expansió internacional.

– Suport i foment de la comercialització de productes ecològics, per facilitar la consolidació d’aquest sector en el conjunt del mercat alimentari.

– Millorar el coneixement del producte ecològic i promoure’n la comercialització i el consum.

Les Maduixes d’Aresca

Les Maduixes d’Aresca

Amb més de 80 anys d’experiència, en producció, han aconseguit obrir-se mercat a tot Europa, sent un dels nostres proveïdors principals a Mercabarna, arribant a centenars de clients, que poden degustar i gaudir d’aquesta meravellosa i exquisida fruita com la maduixa.
Un dels seus punts forts és l’obtenció de productes de màxima qualitat i saludables, i per això fan servir pràctiques de cultiu respectuós amb el medi ambient.