Som Aresca

Descobreix els nostres orígens

Com Aresca s’ha convertit
en el que és avui

Aresca Fruits S.L., és una empresa importadora i exportadora de fruites i hortalisses, compra i venda, comercialització, distribució i representació a l’engròs, situada a Mercabarna, pertanyent al mercat central i les empreses hortofructícoles de la ZAC, a Barcelona.

Gràcies a un subministrament local i internacional, oferim als nostres clients una extraordinària gamma de verdures fresques d’alta qualitat. Estem establint associacions sòlides amb alguns dels productors més experimentats del món. Ens beneficiem d’una experiència i un coneixement incomparables en el lliurament de totes les línies de productes principals.

Aresca Fruits S.L. treballa amb els millors productors del món per beneficiar-se de les millors varietats i proporcionar als clients fruita d’alta qualitat. Som experts en productes «madurs i llestos per menjar», generant un creixement significatiu en aquesta categoria.

Actualment, Aresca Fruits S.L. té 4 parades de venda, en dos pavellons principals, (B i C), un magatzem amb 700 m2 de frigorífic, i 300 m2 d’oficines.

A Espanya té una flota de 8 tràilers que treballen exclusivament per al nostre grup i la seva darrera facturació en tan sols 4 anys presents en aquest mercat ha ascendit a 14 milions d’euros.

A Itàlia, a banda de les nombroses col·laboracions amb diverses empreses, Aresca Fruits S.L. compta amb 150 hectàrees plantades exclusivament per a nosaltres.

Quatre parades a Sardenya del Nord, i una parada acabada d’estrenar al maig al Sud.

Aresca Fruits S.L. acaba d’adquirir i rehabilitar un magatzem amb 750 m2 de frigorífic, amb unes instal·lacions totalment noves.

Totes les empreses tenen 40 empleats i una facturació de grup de 25 milions d’euros.

La nostra missió

Comercialitzar productes que compleixin amb tots els requisits, que recolzem i en què el consumidor pot confiar. A Aresca, la innovació literalment significa renovació. Comercialitzant noves varietats de fruita i hortalisses que naturalment intentem integrar-les a la nostra oferta si els clients ho desitgen.

A més, estem fortament inspirats pel principi de responsabilitat social corporativa, en afavorir amb els nostres proveïdors una manera de col·laboració ètica a nivell social.

Els productors i exportadors amb qui treballem comparteixen aquests valors.

És per aquest motiu que Aresca serà una de les empreses que tindran un lloc, a l’únic i pioner mercat majorista Ecològic de Barcelona.

Mans ajuntant dos peces de puzles
Grangera amb verdures del camp d'Aresca

La nostra visió

La nostra visió és ser el proveïdor líder de fruites i hortalisses fresques i d’alta qualitat al mercat nacional i internacional.

Ens esforcem per ser reconeguts com a proveïdor fiable i de qualitat superior que satisfà les necessitats dels nostres clients, i treballem en estreta col·laboració amb els nostres proveïdors per assegurar-nos que oferim productes de primera qualitat en tot moment.

Els nostres valors

Ens regim pels valors de qualitat, innovació, responsabilitat social corporativa, col·laboració i treball en equip, confiança i satisfacció del client, lideratge i excel·lència.

Ens esforcem per oferir un servei excepcional i satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients en tot moment.

A més a més, treballem en col·laboració amb els nostres proveïdors i promovem una forma ètica i socialment responsable de fer negocis. Vine a tastar els nostres productes i descobreix la diferència Aresca!

Noia comprant a una fruiteria